Marie Nanette

søndag, februar 17, 2008

På kamelhandel i Etiopia


Da vi kom til Etiopia på tirsdag møtte vi flere kameltransporter på veien. Jeg synes det var ganske fascinerende og eksotisk med alle kamelene på lasteplanene som satt med sine lange halser og kikket ut. De så jo, som alltid, så fornøyde ut! Et par dager senere møtte Sveinung, Arne og Dan en araber fra Cairo. Det var han som hadde kjøpt denne ladingen med kameler. De skulle fraktes tilbake til Cairo og selges.

5 Comments:

  • skulle de bare ligge på lasteplanet hele veien frem til Cairo? Knakjse jeg ser dem der til høsten, jeg og lisa tenker oss nemlig dit enda et semester :-)

    By Blogger Marte, at 8:36 p.m.  

  • Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    By Anonymous Anonym, at 9:29 p.m.  

  • Hei Marte! Er det sant? Skal dere dit igjen? Hva skal dere gjøre? Arabiskstudier, eller? Så spennende! Håper ellers alt er bra med deg. Hils Lisa. Tror forresten de bare skulle ligge bakpå der hele veien, ja... :-D

    By Blogger Marie Nanette, at 6:56 a.m.  

  • Nei, kamelene skulle visst fraktes til Djobouti, og ta båt derfra. Litt av en tur!

    By Blogger Marie Nanette, at 9:40 a.m.  

  • Gøy å se bildene du legger ut her :) Var selv innom et kamelmarked i Khartoum ifjor. Der traff vi på en koselig rikmann fra Darfur som ventet på at flokken hans skulle ankomme. Han fortalte med innlevelse om den spesielt vakre naturen man kan finne der. Interessant vinkling, siden vi i Norge bare hører om elendigheten. Han spanderte jebena på oss også. Mange gode minner :)

    By Blogger camilla, at 3:12 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home