Marie Nanette

søndag, februar 17, 2008

Tilbake i Nairobi

I går kveld kom vi tilbake fra en ukes utflukt til Etiopia. Søndag morgen drog vi av sted; 8 mennesker, 2 biler og godt mot. Første etappe var Nairobi-Garissa, hvor vi plukket opp Jared. Så var det slutt på asfalt og luksusveier. Det skulle bli en stund til neste kilometer uten følelsen av å sitte i en sentrifuge. Så kom vi til Wajir, hvor vi ble to netter. Her var vi litt i byen, på skolen, hjemme hos Jared og Joyce, og ute ved en innsjø som oppsto da de gravde ut til flyplass i Wajir. Et idyllisk og deilig sted, hvor giraffene kom for å drikke ut på kvelden. Tirsdag krysset vi grensa til Etiopia, byttet fra venstre til høyrekjøring på deilige asfaltveier (!!) og nådde Yabello, som er et koselig lite sted, mye liv i gatene og fin natur. Nesten hele landsbyen er omgitt av fjell. Etter noen dager her, inkludert en dag i senga med matforgiftning, reiste Arne, Sveinung og jeg tilbake igjen. Først kjørte vi til Moyale, rett innenfor Kenyagrensa. Her overnattet vi. Sveinung grillet geitekjøtt, mens de to sjuklingene spiste loff og banan... I går reiste vi fra Moyale, via Wajir til Garissa og videre til Nairobi. Vi startet kl 05.40 og var framme kl 21.50. Det var en lang, men ikke minst humpete og slitsom vei. Vanskelig å forklare hvordan det er å kjøre 50 mil i ørken og grus. - det må bare prøves ;-)

5 Comments:

  • Hei Marie!
    Godt at dere er vel framme i Nbi. Håper magene er bedre?! Kan du ikke legge ut flere bilder hvis du har? Gøy å se.
    Astri

    By Anonymous Anonym, at 10:34 a.m.  

  • Hei Marie!
    Astri og jeg er ikke noe misunnelige hvis du tror det....Bilder, ja, kom`an!
    Klem fra Vigdis

    P.S. Husk å sende hjem manne min snart!

    By Anonymous Anonym, at 3:58 p.m.  

  • Bilder fra leiligheten hadde også vært litt moro, da.

    By Anonymous Anonym, at 4:05 p.m.  

  • Hej marie! Det var jättekul att träffa er lite när ni kom förbi! Och inte bara en gång, utan två gånger till och med! :) Hoppas det går bra med magen nu. Vi ses snart igen! Kram

    By Blogger Hanna, at 5:00 a.m.  

  • Det går mye bedre med magen nå! Litt antibiotika gjør susen. Ellers prøver jeg å legge ut flere bilder, men det tar veldig lang tid å laste ned, så bare vær tålmodige;-)

    By Blogger Marie Nanette, at 6:58 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home